Vergaderruimte

Ben je opzoek naar vergaderruimte? Dan ben je bij #K4 aan het juiste adres. Wij bieden onze vergaderzaal aan zodat jij met een (grote) groep mensen kunt vergaderen.


Vergaderen

De vergaderruimte is ideaal voor overleg in grote groepen, maar ook goed geschikt voor kleine groepen. Met een oppervlakte van zo'n 51 vierkante meter biedt deze ruimte mooie mogelijkheden om met veel personen tegelijk te vergaderen. Doordat er geen grote vaste tafel in de ruimte staat is het mogelijk om de vergaderzaal zo aan te passen zodat deze perfect aansluit bij de setting van het overleg. 

 

De vergaderzaal is voorzien van gratis wifi (snel glasvezel internet), hierdoor kun je eenvoudig online en offline vergaderen! Ook is er de mogelijkheid om via een chromecast bestanden, afbeeldingen of video's te casten op een tv-scherm. Hierdoor kun je altijd de laatste informatie delen tijdens een vergadering. 

 

Voor éénmalig gebruik hanteren wij een vaste prijs, maar voor meerdere reserveringen geven wij een opbouwende korting. De tarieven zijn voor het gebruik maken van de vergaderzaal per 2 uur. Bekijk hieronder de prijslijst.

 

*Huur je al een kantoorruimte of een opslagruimte bij ons? Dan is het gebruik van de vergaderzaal geheel kosteloos! 

Contact

Mocht je nog vragen hebben over de vergaderruimte, meer informatie willen hebben of een afspraak willen maken? Neem dan contact ons op via de telefoon of via de mail. Je kunt ook altijd een bericht achterlaten op de website via ons contactformulier!

 

Tel: (+31) 6 14922059 | Ronnie Geuzinge
E-mail: info@k4-wijster.nl