Kantoorruimte

Ben je op zoek naar kantoorruimte voor jouw bedrijf? Dan ben je bij #K4 aan het juiste adres. Wij bieden onze ruimtes aan voor jouw bedrijf of project.


Werkplekken

Een kantoorruimte is niet zomaar een ruimte, het is een plek waar je een aantal dagen per week bevindt om je brood te verdienen. Het is daarom belangrijk om een goede, fijne en vooral een bijzondere werkplek te hebben. Wij van #K4 Wijster bieden daarom onze kantoorruimtes aan voor jou. In totaal hebben wij 11 kantoorruimtes beschikbaar binnen ons pand. Vier van deze ruimtes bevinden zich op de begane grond, en de overige zeven zijn allemaal terug te vinden op de 1e verdieping. Deze ruimtes, variërend van 14m² tot en met 27m², lenen zich perfect voor bedrijfswerkplekken.

 

Alle werkplekken zijn netjes onderhouden en kunnen per direct in gebruik worden genomen. Op de begane grond zijn ook twee werkplekken al voorzien van bureaus, ladeblokken en bureaustoelen. Deze kunnen worden gebruikt (ook voor andere ruimtes binnen het gebouw), maar je mag natuurlijk altijd je eigen meubilair plaatsen!

In totaal hebben wij zo’n 215m² aan kantoorruimte dat direct te gebruiken is. Mocht dit niet genoeg zijn? Dan hebben wij de mogelijkheid om vrij snel zo’n 160m² extra kantoorruimte toe te voegen! Wij denken graag met je mee, zodat jij het uiterste kunt halen uit de ruimtes die wij aanbieden.

 

De ruimtes zijn per stuk te huur, maar kunnen ook als één geheel worden verhuurd. Op de eerste verdieping bevindt zich ook een grote vergaderruimte die gratis te gebruiken is voor iedereen die een kantoorruimte bij ons huurt. Deze ruimte van 51m² is perfect te gebruiken voor overleg met veel personen tegelijk. Het pand is ook voorzien van een gezellige koffieruimte, die voor iedereen beschikbaar is binnen #K4 Wijster. Ga hier lekker met collega's lunchen, met andere gebruikers binnen het gebouw een bakje koffie drinken of met klanten zitten. Tevens zijn beide verdiepingen voorzien van sanitaire voorzieningen (mannen en vrouwen wc).Hieronder staat een overzicht met alle kantoorruimtes binnen ons pand. 

*extra toe te voegen kantoorruimtes


Opslagruimte

Mocht je als bedrijf te maken hebben met voorraad, dan is dat geen probleem. Wij hebben binnen ons pand voldoende opslagruimte voor jouw producten. Deze opslagruimtes kunnen ook prima voldoen als archief. Zo kun je alles onder één dak huisvesten, makkelijker kan haast niet. De opslag ruimtes zijn verwarmd en voorzien van licht. Als je een kantoorruimte bij ons huurt en ook gebruik wilt maken van opslagruimte, dan ben je bij ons voordeliger uit! 

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden, prijzen of iets anders kun je altijd contact met ons opnemen via de telefoon of de mail. Je kunt ook een contactformulier invullen op onze website!

Tel: (+31) 6 14922059 | Ronnie Geuzinge
E-mail: info@k4-wijster.nl