Opslagruimte

Ben je opzoek naar opslagruimte voor overbodige meubels, verhuisdozen of iets dergelijks? Dan ben je bij #K4 aan het juiste adres. Wij bieden onze ruimtes aan voor de opslag van jouw eigendommen.


Opslag

Je kunt nooit genoeg ruimte hebben voor jouw spullen. Daarom bieden wij onze opslagruimtes aan voor jou. Zit je thuis met overbodige meubilair wat je niet kwijt wilt? Heb je te weinig ruimte voor jouw bedrijfsvoorraad? Ga je verhuizen en zoek je tijdelijke opslag? Ga je op wereldreis en wil je je eigendommen ergens stallen? Of welke reden je ook hebt om spullen op te slaan, wij hebben de ruimte voor jou!

 

Binnen ons gebouw bevinden zich 6 ruimtes, allemaal op de begane grond, die zich goed lenen om als opslagruimte te gebruiken. Deze ruimtes variëren van 13m² tot en met 47m². De ruimtes zijn allemaal voorzien van een deur met slot, zodat alleen jij bij jouw eigen spullen kunt komen. Het gehele pand wordt verwarmd vanuit een centrale verwarming, dus jou spullen staan altijd ‘warm en droog’. Ook zijn de ruimtes voorzien van verlichting. 

 

Bekijk hieronder de lijst met opslagruimtes en het aantal vierkante meters per ruimte.


*extra toe te voegen kantoorruimtes


Kantoorruimte huren

Wil je bedrijfsopslag combineren met kantoorruimte? Dan bieden wij jou deze mogelijkheid. Wij verhuren ook kantoorruimte binnen ons pand. Zo heb je alles onder één dak. Voor een combinatie van kantoorruimte en opslagruimte bieden wij een voordelige prijs aan! Als extraatje mag je gratis gebruik maken van onze vergaderruimte als je een opslagruimte of een kantoorruimte bij ons huurt.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden of wil je nog meer informatie hebben? Neem dan contact met ons op via de telefoon of via de mail. Je kunt ook een bericht achterlaten op onze website via het contactformulier.

 

Tel: (+31) 6 14922059 | Ronnie Geuzinge

E-mail: info@k4-wijster.nl